15 de Febrer en Groc: Proposta d'Acció Didàctica als Centres


Seguim amb les propostes de mobilitzacions...
Després de les tancades del 14 de febrer, el 15 de febrer és un bon dia per a incorporar a les nostres classes el debat dels pressupostos i com afecten a les persones: en educació pública, salut, serveis públics en general... Us proposem que el 15 de febrer sigui una jornada de formació, reivindació i debat.
Així, donem suport a la proposta "15 de febrer en groc" que es promou des del moviment de l'Assemblea Groga:
"El 15 de febrer és el dia en què en què s'aprovaran els nous pressupostos, sigui una jornada de formació, reivindicació i lluita. És per això que us animem a mostrar el vostre rebuig més enèrgic, tan a dins com a fora dels centres, davant aquest enèsim atac contra l'ensenyament públic. Volem animar al professorat, a les famílies, i als estudiants a mostrar el vostre desacord i indignació duent la samarreta groga i convertint aquest dia en un 15F Groc ple a vessar d'activitats i propostes contra les retallades i en suport a l'educació pública.
La nostra proposta es concentra, per una banda, a dins els centres educatius i us ofereix la possibilitat, al professorat, de trencar la rutina de la vostra acció docent quotidiana. Així doncs, des de l'Assemblea Groga, us proposem una jornada diferent, carregada de color, i de propostes formatives, lúdiques i reivindicatives per realitzar conjuntament amb tot l'alumnat i que permeti visualitzar la nostra disconformitat davant aquests pressupostos.

L'educació és una prioritat per qualsevol país. I també volem que ho sigui per nosaltres.

Per això, les activitats que us suggerim pretenen contribuir a que els alumnes siguin persones crítiques, que els mestres i les mestres es converteixin en ciutadans actius dels canvis, i que les famílies, com agents imprescindibles, també participin en aquest procés de transformació que, en definitiva, és col•lectiu i sobretot possible. I per altra banda, fora dels centres, estenent el groc pels carrers de les nostres ciutats i pobles i convertint-nos, cadascú de nosaltres, en un petit altaveu “GROC” d’un crit comú!!

 “ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT”.

On trobarem tota la info?

http://lapublicaesmou.blogspot.com/

15 de Febrer en Groc: Proposta d'Acció Didàctica als Centres 15 de Febrer en Groc: Proposta d'Acció Didàctica als Centres Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de febrer 06, 2012 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.