8F: Imatges de la Concentració en defensa de l'Ensenyament Públic a ManresaCOMUNICAT UNITARI DELS

SINDICATS DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC

Els sindicats de l’ensenyament públic de Catalunya, denunciem les propostes del Govern de la Generalitat de retallar encara més els nostres drets i els nostres salaris.

A les retallades salarials del 2010 i 2011, s’hi afegeixen ara noves retallades: augment de l’IRPF, disminució de les pagues extres, ajornament del primer estadi, augment de les hores lectives i tot el que encara falta per concretar.

A més, la consellera Rigau està aprofitant la conjuntura per prendre mesures que van més enllà del 2012. Unes mesures que agreugen la situació i la qualitat de l’ensenyament públic i deterioren encara més les condicions de treball del professorat.

Davant aquesta situació, i amb la perspectiva que les retallades continuaran animem el professorat a organitzar-se i a participar en tots aquells espais des d’on es pugui expressar el rebuig a aquest nou atac als serveis públics i a les condicions laborals dels seus treballadors i treballadores.

Aixa mateix fem una crida a tot el professorat a participar activament a la mobilització que hem acordat promoure de manera unitària a la Catalunya Central:DIMECRES, 8 DE FEBRER A LES 18:00 H.

CONCENTRACIÓ EN DEFENSA DE L'ENSENYAMENT PÚBLIC A MANRESA

Lloc: Serveis Territorials de la Catalunya Central

Ctra. de Vic, 175

Si podeu, porteu SAMARRETES GROGUES, FULARDS GROCS, PANCARTES GROGUES i  per fer molt de soroll CASSOLES, XIULETS, etc. DIMARTS 14 DE FEBRER:

JORNADA DE LLUITA
AMB TANCAMENTS ALS CENTRESA més, en el marc d’un calendari de mobilitzacions sostingudes i amb continuïtat, els sindicats contemplem la possibilitat d’una primera convocatòria unitària de vaga a l’ensenyament públic i a la funció pública a Catalunya.

PER UN TREBALL DIGNE I ESTABLE I CONTRA LA PRECARITZACIÓ LABORAL

PER LA RECUPERACIÓ DEL PODER ADQUISITIU – NO A LA REDUCCIÓ SALARIAL

NO A LES RETALLADES DE PLANTILLES

PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT I AMB RECURSOS SUFICIENTS


 CCOO - USTEC·STEs -  ASPEPC-SPS -  FETE-UGT -  CGT
8F: Imatges de la Concentració en defensa de l'Ensenyament Públic a Manresa 8F: Imatges de la Concentració en defensa de l'Ensenyament Públic a Manresa Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de febrer 08, 2012 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.