Concentració contra les morts a la carretera c-55


Benvolguts/des,

En motiu dels darrers accidents ocorreguts a la carretera C-55 amb el trist balanç de dues persones mortes i un ferit lleu, la "Federació d’Associacions de Veïns de Manresa" (FAVM) i la "Plataforma No Més Morts C- 55" us comunica i convida a la Concentració homenatge a les 76 víctimes mortals dels últims 10 anys en els 30 km que uneixen Manresa amb Abrera i que es farà el proper dissabte 24 de novembre de 2012 a les 17:00 hores de la tarda a la C-55 km. 26,5 (entrada sud de Manresa – St. Pau).
L’acte consistirà en una concentració a la via d’una durada de  30 minuts, es llegirà un manifest i es farà una curta actuació musical en recordatori de les víctimes. El lema de la concentració és aquest: C-55, 10 anys = 76 morts, ja n’hi ha prou!!
Us preguem i demanem la màxima difusió dins els vostres municipis per poder així concentrar el màxim de gent possible, per fer-nos veure i sentir, reclamant les actuacions urgents i necessàries per acabar d’una vegada amb aquesta sagnia.
Preguem a cada assistent que vulgui, portar una  flor que servirà per crear un mural al viaducte de St. Pau com a homenatge a les 76 víctimes mortals, sabem que no els hi retornarem la vida, però és el mínim que podem fer per ells.
Us agraïm per avançat la vostra col·laboració tot esperant sigui un èxit de convocatòria, al cap i a la fi qualsevol de nosaltres pot ser una víctima més, que faci engreixar tristament aquesta xifra dantesca.
Restem a la vostra disposició per qualsevol cosa.
Salutacions cordials,
 
 


Federació d’Associacions de Veïns de Manresa (FAVM) - Plataforma No Més Morts C-55 -

Concentració contra les morts a la carretera c-55 Concentració contra les morts a la carretera c-55 Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de novembre 19, 2012 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.