Publicada la resolució provisional del concurs de trasllats


IMPORTANT:Us recordo, que el Departament no ha adjudicat una bona part de "resultes" per "planificació de grups", en previsió de que algunes places poguessin ser suprimides a curt termini i evitar un perjudici més gran. 

A la Catalunya Central, al Serveis Territorial no han volgut contestar sobre si aquestes "resultes" sortiran o no a les adjudicacions definitives, i s'han limitat a dir que es presentin les reclamacions per escrit.

La recomanació que faig a aquelles persones que poguéssiu estar perjudicades per aquest tema, és que presenteu una reclamació als Serveis Territorials demanant l'adjudicació de la resulta en qüestió, si aquesta figura dins del llistat de centres demanats.

 
Consulta de la llista amb l'adjudicació provisional:
    
Termini de presentació de reclamacions i desistiments: del 13 al 18 de març de 2013.

      Model de reclamacio i disestiment 


També és pot fer la consulta a la web del Ministeri d'Educació 

Resultados de las resoluciones provisionales


Termini de presentació de reclamacions i desistiments: del 15 al 20 de març de 2013.
Per a dubtes i consultes (al Departament)  adreceu-vos a:
  • en relació al funcionament de l'aplicació: servei d'atenció unificada, telèfon 902532100, correu sau.ensenyament@gencat.cat i
  • en relació a les bases de la convocatòria o les dades del vostre expedient: serveis territorials del Departament d'Ensenyament o Consorci d'Educació de Barcelona.

Per a dubtes i consultes a CCOO : ensepublica@ccoo.cat (atenció preferent a afiliades i afiliats)

Publicada la resolució provisional del concurs de trasllats Publicada la resolució provisional del concurs de trasllats Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de març 12, 2013 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.