Regió 7: El sector de l´ensenyament convoca una tancada a Berga

trobada comunitat educativa MUCE
 
La protesta, contra la llei Lomce, s'allargarà de 6 de la tarda a 9 del vespre
 


El sector de l'ensenyament del Berguedà se suma, avui, als diferents actes reivindicatius a nivell nacional que s'han programat aquesta setmana a través del Moviment Unitari de la Comunitat Educativa (Muce). A Berga s'ha convocat una tancada de docents a l'escola pública de Sant Joan de la ciutat, que s'allargarà de les 6 de la tarda fins a les 9 del vespre.
La delegada d'ensenyament al Berguedà del sindicat Comissions Obreres (CCOO) i membre de l'Assemblea de Docents de la comarca, Glòria Fígols, ha explicat que aquest acte es convoca per protestar contra les retallades que pateixen i també contra la llei Lomce, la reforma educativa que proposa el govern de Madrid.
La tancada d'avui al centre berguedà s'aprofitarà per fer xerrades de temes del sector, com l'esborrany del decret de plantilles del departament d'Ensenyament. També per "acabar de polir" el manifest d'una mobilització de diferents àmbits del sector públic comarcal que s'està preparant per celebrar el dia de la Fira de Maig, tot i que s'ha d'acabar de confirmar.

Enllaç al diari:
http://www.regio7.cat/bergueda/2013/04/25/sector-lensenyament-convoca-tancada-berga/231208.html
Regió 7: El sector de l´ensenyament convoca una tancada a Berga Regió 7: El sector de l´ensenyament convoca una tancada a Berga Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on d’abril 25, 2013 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.