ManresaInfo: 200 persones es concentren en suport als docents balears

 


 Membres de la SEPC llegint el manifest durant la concentració. Foto: Jordi Preñanosa 

Alumnes, professors, membres d'entitats i representants polítics i sindicals de tot el Bages han respost a la crida del SEPC.


Unes 200 persones s'han concentrat aquest dilluns a la tarda a la plana de l'Om de Manresa en suport a la vaga indefinida dels docents de les Illes Balears en contra de imposició del decret de llengües del govern Bauzá i les retallades en educació. A la crida, feta des del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), han respost professors i alumnes de la ciutat, membres de plataformes de defensa de l'ensenyament, de sindicats i moviments socials diversos, així com de responsables polítics de les forces progressistes de la comarca.
 
Malgrat que la convocatòria a la plana de l'Om oferia una imatge molt digna, el fet que la crida s'hagués articulat divendres i s'hagi vehiculat a través de les xarxes socials sense aclarir fins a darrera hora qui convocava l'acció, segurament ha restat quòrum a una concentració que ha resultat molt transversal quant a sensibilitats.
 
 
Unes 200 persones s'han concentrat a la plana de l'Om. Foto: Jordi Preñanosa


ManresaInfo: 200 persones es concentren en suport als docents balears ManresaInfo: 200 persones es concentren en suport als docents balears Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de setembre 24, 2013 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.