Regió 7: Manresa se solidaritza amb la vaga dels mestres balearsL'acte es va cloure amb la lectura d'un manifest a favor de l'escolarització en català a les Illes


Prop d'un centenar de persones es van reunir, ahir al vespre, a la Plana de l'Om en una concentració de suport als mestres de les illes Balears, en vaga indefinida des de principi d'aquest curs escolar. La protesta dels docents va venir motivada per l'aplicació de la nova normativa impulsada pel govern balear que limita l'ús del català a les aules.
L'acte es va tancar amb la lectura d'una manifest que va incloure diverses consignes en defensa de l'escolarització en català a les Illes i en contra de les polítiques lingüístiques impulsades pel govern del popular Jose Ramón Bauzá.
La concentració al centre de Manresa va tenir la participació de representants de la societat civil manresana com de les delegacions de diversos partits polítics a la ciutat.
Així, entre els assistents hi havia el regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya, Pere Culell i els representants de la Candidatura d'Unitat Popular al consistori manresà, Adam Majó i Jordi Masdeu.
Regió 7: Manresa se solidaritza amb la vaga dels mestres balears Regió 7: Manresa se solidaritza amb la vaga dels mestres balears Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de setembre 24, 2013 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.