EL9NOU.CAT: Més de 200 persones es va concentrar ahir a la tarda a Vic en contra de la llei Wert i en defensa de l'educació


Estaven convocats per la plataforma Educació és Futur que durant tot el dia va estar recollint vots en una consulta sobre les retallades en l'educació, les polítiques educatives del PP i la voluntat de participar en el disseny de l’educació de Catalunya.
Els assistents a la concentració, entre els quals hi havia mestres i famílies de tota la comarca, lluïen samarretes grogues i pancartes contra la LOMCE, qualificant-la d'autoritària, segregadora, mercantilista, centralista o de trencar la cohesió social.

La concentració es va fer la vigília de la vaga convocada per avui a tots els centres, públics i concertats. La concentració va acabat amb els crits de 'Lomce insubmissió'. Els convocants van fer també una crida a participar a la manifestació que es farà avui a Barcelona. Prèviament el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans ha convocat una concentració a la plaça de Vic a dos quarts d'onze. Els convocants creuen que el seguiment de la vaga pot duplicar el d'anteriors convocatòries a Osona.
EL9NOU.CAT: Més de 200 persones es va concentrar ahir a la tarda a Vic en contra de la llei Wert i en defensa de l'educació EL9NOU.CAT: Més de 200 persones es va concentrar ahir a la tarda a Vic en contra de la llei Wert i en defensa de l'educació Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on d’octubre 25, 2013 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.