Cursos de formació (teleformació): ensenyament públic i laborals (1r trimestre de 2014)


INSTRUCCIONS PER REALITZAR LES INSCRIPCIONS A LA FORMACIÓ EN 2014 PER A LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES (PROGRAMACIÓ ESTATAL) 


Dirigida a treballadors i treballadores de l'ensenyament públic


IMPORTANT: les inscripcions dels / les participants seran vàlides, sempre que produeixi la convocatòria AFEDAP 2014 i el pla de formació de la Federación de Enseñanza de CCOO sigui aprovat per la comissió general, òrgan de govern de dit acord.
Les persones interessades, treballadors i treballadores de l'ensenyament públic, que vulguin accedir als cursos de formació, poden fer-ho a través d'aquest enllaç: 


Un cop emplenat el corresponent formulari, us enviarem al correu electrònic facilitat la preinscripció. En cas que aquesta sigui seleccionada, es comunicarà per email i es demanarà la documentació necessària
S'exclouran automàticament totes les sol•licituds que: 
  • No tinguin completes les dades sol•licitades o estiguin errònies. 
  • No adjuntin la documentació requerida en el termini establert. (En el cas d'estar seleccionat) 
  • Pertanyin a persones que, havent estat seleccionades en anys anteriors, no haguessin obtingut cap tipus de certificat d'aprofitament o haguessin abandonat sense causa justificada.
Normatives:
resolució pendent d'aprovació

Cursos de formació (teleformació): ensenyament públic i laborals (1r trimestre de 2014) Cursos de formació (teleformació): ensenyament públic i laborals (1r trimestre de 2014) Reviewed by Anònim on de gener 28, 2014 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.