Somescola.cat presenta dijous 20 de març la gran mobilització en defensa de l’escola catalana per aquest 2014

Somescola.cat presenta la gran mobilització en defensa de l’escola catalana per aquest 2014
Somescola.cat presentarà aquest dijous, a les 12.00 hores del migdia a la seu nacional d’Òmnium Cultural, la mobilització ciutadana de gran abast en favor de l’escola catalana per aquest 2014. La coordinadora d’entitats cíviques i educatives anunciarà un acte que vol mobilitzar tota la comunitat educativa i la societat per defensar el model vigent d’escola catalana davant l’escalada judicial i política que l’amenaça.
A l’acte, hi seran presents representants de les 38 entitats de la coordinadora. Hi intervindran Muriel Casals (Òmnium Cultural), Teresa Casals (Plataforma per la Llengua), Josep Maria Cervelló (USTEC), Joan Carles Gallego (CCOO) i Josep Maria Àlvarez (UGT).


Somescola.cat prepara una acció que vol ratificar la unitat cívica al voltant de l’escola catalana i mostrar el rebuig social a la judicialització i politització dels usos lingüístics a les aules.
Somescola.cat presenta dijous 20 de març la gran mobilització en defensa de l’escola catalana per aquest 2014 Somescola.cat presenta dijous 20 de març la gran mobilització en defensa de l’escola catalana per aquest 2014 Reviewed by Anònim on de març 19, 2014 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.