14 de juny: Per un país de tots, decidim escola catalana


Somescola.cat presenta la imatge de la cercavila “Per un país de tots, decidim escola catalana” del 14 de juny


Somescola.cat ha presentat avui la imatge de la cercavila multitudinària “Per un país de tots, decidim escola catalana” del proper 14 de juny. El cartell (descarregar) és obra de l’il·lustrador Joan Turu i destaca l’esperit festiu i reivindicatiu de la convocatòria.

El protagonitzen tres infants que fan un petit pilar amb un cartell de “Som escola!” i un capgròs, que serà un dels símbols de la cercavila.
El cartell inclou la crida “Porta el teu capgròs”, ja que Somescola.cat convida tots els participants a fer-se el seu capgròs per poder-lo estrenar durant la cercavila, que coincidirà amb el final de curs 2013-2014. Així, vol implicar les escoles i entitats d’educació en el lleure mitjançant un projecte pedagògic.
Una segona versió del cartell també mostra l'esperit familiar i transversal de la mobilització, amb diversos elements de cultura popular i animació de carrer.
La mobilització vol aplegar milers de persones de la comunitat educativa i de la resta de la societat civil al centre de Barcelona, el 14 de juny a les sis de la tarda, en defensa de l’escola catalana i del dret a decidir el propi model educatiu.

La imatge és obra de l’il·lustrador Joan Turu
i destaca l’esperit festiu i reivindicatiu de la mobilització
La imatge és obra de l’il·lustrador Joan Turu 
i destaca l’esperit festiu i reivindicatiu de la mobilització


14 de juny: Per un país de tots, decidim escola catalana 14 de juny: Per un país de tots, decidim escola catalana Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on d’abril 23, 2014 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.