Crida a mobilitzar-se el 14 de juny per l'escola catalana, de qualitat i per a tothom


Somescola.cat continua recollint adhesions per a la mobilització del 14 de juny per l’escola catalana. 


L’actriu Sílvia Bel, l’escriptor Jaume Cabré, la presentadora Txe Arana, el secretari general de CCOO Joan Carles Gallego i la cantant Núria Feliu protagonitzen un nou vídeo editat per la coordinadora. Són algunes de les diverses personalitats catalanes que fan una crida a participar en aquesta marxa verda, que amb el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana” recorrerà el centre de Barcelona a les sis de la tarda.

 L’espot se suma a un primer vídeo protagonitzat per la presidenta d’Òmnium Muriel Casals, l’actor Igor Szpakowski, l’alpinista Araceli Segarra, el músic Ramon Gener i l’escriptor Vicenç Pagès. En les properes setmanes Somescola.cat publicarà nous vídeos que reflecteixen el suport social en la defensa del model vigent d’escola catalana i del dret a decidir el propi model educatiu. Com mostra l’espot de la cercavila, una mobilització que vol ser festiva i reivindicativa.
D’altra banda, les 42 entitats de la coordinadora cívica i educativa continuen venent el lot de la mobilització, els ingressos del qual serviran per a finançar les activitats de la coordinadora. El lot es pot adquirir a través de la botiga virtual de Somescola.cat i de diverses entitats de la coordinadora, o bé en altres punts de distribucióAbacusAraBon PreuEl Punt AvuiLlibres TextProductes de la Terra i Vilaweb.
Els centres escolars, les AMPA i les colles i grups de cultura popular tenen descompte en el lot de la mobilització del 14 de juny.

Més informació a www.somescola.catTwitter Facebook.Crida a mobilitzar-se el 14 de juny per l'escola catalana, de qualitat i per a tothom  Crida a mobilitzar-se el 14 de juny per l'escola catalana, de qualitat i per a tothom Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de maig 30, 2014 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.