Curs de formació en Direcció de Centres Docents Públics 2014 (estiu 2014)Curs de formació inicial en direcció de centres docents públics 2014 

  • Modalitat mixta: Telemàtic i presencial
  • Curs en procés d’homologació pel Departament d’Ensenyament

CCOO aspira a la gestió democràtica i eficient dels centres educatius. Conscients que la direcció del centre té una responsabilitat cabdal en el projecte pedagògic i en l’organització del treball,  des de fa molts anys, CCOO ofereix formació per a les persones que es comprometen en aquesta feina difícil i estimulant.


El programa que us presentem conté tots els continguts requerits pel Departament d’Ensenyament i, per tant, és del tot homologat. Alhora, conté visions alternatives de la tasca directiva, impregnada de participació, de cooperació, d’igualtat i de voluntat de canvi i de progrés. Aquests elements empoderen la comunitat educativa al mateix temps que la seva direcció i la fan, sens dubte, més eficient i més dinàmica, més equilibrada i per tant més estable.


Fins avui, els cursos de CCOO han estat valorats positivament per les persones que els han fet. També CCOO ha valorat molt positivament el coratge i la capacitat d’aquestes persones, que ara són directors i directores que han contribuït a fer millors moltes escoles i instituts.
Destinataris: Docents

Durada: 150 hores

Dates: 1a sessió, dia 1 de juliol a Barcelona. Mes de juliol i agost telemàtic. Les classes presencials començaran al setembre (dies a determinar).Llocs de realització: 


                                   
                                     
                                     
  • Seu de CCOO a Barcelona; Via Laietana, 16 (Metro Jaume I). Com arribar-hiMés informació:Termini d'inscripció

Fins el 20 de juny.  Es prioritzarà l’afiliació i l’ordre de   matriculació.


Curs de formació en Direcció de Centres Docents Públics 2014 (estiu 2014) Curs de formació en Direcció de Centres Docents Públics 2014 (estiu 2014) Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de juny 06, 2014 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.