Junta de Personal del Baix Llobregat. Declaració sobre les accions dels SSTT.

Davant la intenció dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Baix Llobregat de procedir al tancament del centre d’ensenyament primari Pompeu Fabra a El Prat de LlobregatLA JUNTA DE PERSONAL NO UNIVERSITARI DEL BAIX LLOBREGAT MANIFESTA
  • Que donat que desconeixem i voldríem saber  quines actuacions s’han fet des de l’administració per millorar els resultats del centre.
  • Que l’únic motiu que els SSTT han adduït per justificat el tancament de l’Escola Pompeu Fabra d’El Prat de Llobregat és el canvi de la direcció.
  • Que el centre es tanca i s’obre en el mateix lloc i sense canvi d’oferta però amb la supressió de tots els llocs de treball, rebutgem aquest procediment per trobar solucions als problemes del centre per que:
  • No es pot utilitzar un procediment administratiu que té uns condicionats que el justifiquen per a una finalitat diferent  a la prevista en aquest procediment.


Per tant, suprimir un centre sense cap relació a l'oferta i considerant només el canvi de l'equip directiu i els mals resultats dels alumnes ES DESVIA TOTALMENT DE LA FINALITAT D'AQUEST PROCEDIMENT ja que:


  • Es fa un US DIFERENT DEL PREVIST per a obtenir una finalitat que no li correspon.
  • S’ignora, tot i saber-ho, el procediment de canvi de la direcció regulat al Decret de Direcció.
  • Es perjudica a tercers i els seus drets laborals que veuen afectada la seva vinculació administrativa definitiva i els llocs de treball que s’ocupen provisionalment.


Com a Junta de Personal ens posem a disposició de tots i totes els treballadors afectats per defensar els seus drets.Junta de Personal del Baix Llobregat. Declaració sobre les accions dels SSTT. Junta de Personal del Baix Llobregat. Declaració sobre les accions dels SSTT. Reviewed by Anònim on de juny 13, 2014 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.