El Govern nomena Carme Ortoll directora general d'Infantil i Primària


El Govern ha nomenat aquest dimarts 15 de juliol Carme Ortoll (Calafell, 1958) directora general d'Infantil i primària de la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat, en substitució d'Alba Espot, que fins ara ocupava el càrrec.


   Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), des del 1979 Ortoll ha estat mestra d'escola rural, i també ha treballat en col·legis concertats i públics, on ha exercit diferents càrrecs directius, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

   El 2011 va ser nomenada cap del Servei d'Innovació i Formació d'Educació Infantil i primària de la Conselleria d'Ensenyament, una responsabilitat que ha assumit fins a l'actualitat.

   També ha estat tècnica docent de la Subdirecció de Formació Permanent del Professorat de la Conselleria --1990-1994; secretària de l'Observatori de la Infància i Adolescència de Catalunya; assessora en temes d'Infància, i responsable del Programa per al Benestar de la Infància i l'Adolescència de Catalunya en l'Àmbit Familiar de la Conselleria de Benestar --2000-2004.

   Ha exercici de vocal i presidenta de la junta del grup de Mestres del Penedès i pertany als Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya; ha estat organitzadora, formadora i coordinadora de l'Escola d'Estiu del Penedès; membre del consell de redacció de la revista 'Perspectiva Escolar' de Rosa Sensat, i forma part de la fundació Artur Martorell com a vocal del Patronat.

   Ortoll és autora de llibres de text i ha col·laborat en publicacions d'innovació i formació del professorat, en materials per a la 'Formació bàsica per a la reforma: Escola d'àmbit rural', i en unitats de programació del cicle de Parvulari i Inicial de la Conselleria.

   També ha treballat com a professora formadora d'organització i metodologia d'aula i de centre, i diverses vegades dels plans de formació de zona de la Conselleria i Ensenyament i de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Barcelona (UB).
El Govern nomena Carme Ortoll directora general d'Infantil i Primària  El Govern nomena Carme Ortoll directora general d'Infantil i Primària Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de juliol 17, 2014 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.