BERGA: CURS DE FORMACIÓ: " Salut i prevenció integral de riscos laborals a l'àmbit docent: seguretat, ergonomía i salut psicosocial (1er trimestre 2014/15)

Cursos de Formació AFEDAP 1r trimestre del curs  2014/15
 
La Federació d'Educació de CCOO de Catalunya organitza un Pla de Formació. És la nostra voluntat apropar-nos als problemes del professorat i dels centres i proporcionar possibilitats formatives per  poder  millorar el treball didàctic, pedagògic i de gestió dels centres.
Aquest cursos està en procés de reconeixement per part del Departament d'Ensenyament, inclòs en el Pla de Formació Permanent. És un curs subvencionat, el finançament va a càrrec de l'Acord Acord de Formació per a l'Ocupació de les Administracions Públiques (AFEDAP).
Aquest Pla es concreta al Berguedà en la següent oferta:
"SALUT I PREVENCIÓ INTEGRAL DE RISCOS LABORALS A L’ÀMBIT DOCENT: SEGURETAT, ERGONOMÍA I SALUT PSICOSOCIAL"
     
La inscripció es farà únicament mitjançant la pàgina web de la Federació d’Educació:


L’ordre d’admisió serà estrictament la data d’inscripció. Les persones admeses rebran un correu de confirmació.
No s’admetràn inscripcions fora del període establert. Les persones admeses hauran de presentar una fotocòpia del DNI, que sigui llegible, per les dues cares; i una altra de la capçalera d’un nòmina corresponent a alguna mensualitat de l’any 2014.
L’incompliment dels requisits anteriors serà motiu d’exclusió del curs.CURS: 
SALUT I PREVENCIÓ INTEGRAL DE RISCOS LABORALS A L’ÀMBIT DOCENT: SEGURETAT, ERGONOMÍA I SALUT PSICOSOCIAL

PROFESSORA: TXELL MONTSERRAT
DESTINATARISDocents i altres professionals vinculats al món de l’ensenyament públic (tècnics d’educació de les administracions públiques, animadors socioculturals, etc.). que estiguin o hagin estat en actiu durant algun mes de l’any 2014.
NOMBRE D'ALUMNES20
DURADA30hs (2h 30 per sessió)
CALENDARI:
Setembre: dia 29
Octubre: dies 6, 13, 20, 27
Novembre: dies 3, 10, 17, 24
Desembre: dies 1 i 15
HORARI: de 18.00hs. a 20.45h. excepte el dia 15 de desembre que serà de 18.00 a 20.30

LLOCInstitut Guillem de Berguedà (Berga)
DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ el 22 de setembre
OBJECTIUS:
Quan finalitzi el curs l’alumne/a hauria d’haver assolit els següents objectius:
  • Tenir coneixement del propi cos i especialmente de les principals característiques de la columna vertebral.
  • Conèixer els mecanismes de tonificiació, força, estirament i relaxació.
  • Assolir els coneixements teòrics i pràctics per millorar la qualitat de vida laboral i personal pel que fa la problemàtica musculo-esquelètica i la seva incidència.
CONTINGUTS:
Coneixement sobre: els raquis, la postura i transtorns posturals, l’escoliosi, radiología i manipulació de càrregues, cinesiteràpia i el tractament de les alteracions posturals. Higiene postural i gimnàsia correctiva.
METODOLOGIA:
Expositiva participativa, aprenentatge cooperatiu, demostrativa, aprenentatge per descobriment, aprenentatge individualitzat.
Tutorial: La professora realitzarà les explicacions bàsiques i pertinents. Durant aquesta exposició es fomentarà la participació de l’alumnat mitjançant preguntes directes.

MÉS INFORMACIÓN SOBRE EL CURS: Glòria Figols: gfigols@sindicat.ccoo.cat
BERGA: CURS DE FORMACIÓ: " Salut i prevenció integral de riscos laborals a l'àmbit docent: seguretat, ergonomía i salut psicosocial (1er trimestre 2014/15) BERGA: CURS DE FORMACIÓ: " Salut i prevenció integral de riscos laborals a l'àmbit docent: seguretat, ergonomía i salut psicosocial (1er trimestre 2014/15) Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de setembre 09, 2014 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.