Barcelona. Marxa pel treball digne per a tothom. 9 d'octubre 2014.


En la setmana de la Jornada Mundial pel Treball Digne (que se celebra al voltant del 7 d’octubre), la Federació de Serveis de CCOO de Catalunya organitzarà una marxa vermella pels carrers de Barcelona per exigir justícia social, laboral i treball digne per a tothom.
La data triada és demà dijous, 9 d’octubre, a partir de les 11.00 h des de la seu del sindicat a Barcelona, a Via Laietana, 16, quan, delegats i delegades d’aquesta Federació, passant per davant de la seu de Foment del Treball, pujaran per l’Avinguda Portal de l’Àngel fins arribar a la Plaça Catalunya (davant d’El Corte Inglés), on es llegirà un manifest a les 12.30 h i Luis Jiménez, secretari general de la Federació de Serveis de CCOO de Catalunya, atendrà als mitjans de comunicació.
Així, des de la Federació de Serveis de CCOO Serveis es realitzarà aquesta marxa vermella pel centre de Barcelona per fer present la Jornada Mundial pel Treball Digne al llarg d’un recorregut per un munt de centres de treball dels diferents sectors productius, on el sindicat és sindicalment actiu (bancs, estalvis, financeres,comerç, supermercats, assegurances,TIC, contact center, hostaleria, restaurants, bars, oficines i despatxos, gestories, immobiliàries, col·legis oficials...), per trobar tant treballadors i treballadores que fan possibles aquests serveis com persones consumidores.
Barcelona. Marxa pel treball digne per a tothom. 9 d'octubre 2014. Barcelona. Marxa pel treball digne per a tothom. 9 d'octubre 2014. Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on d’octubre 09, 2014 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.