13 de novembre, 16è dia plantats a les portes del Departament: VOLEM NEGOCIAR JA!


Avui dijous 13 de novembre és el 16è dia de la presència indefinida a les portes del Departament que vam acordar en assemblea els i les delegades de CCOO Educació el passat 23 d'octubre.


Mas i Rigau diuen NO...

-NO al pagament immediat dels 44 dies de la part descomptada de forma il·legal de la paga de 2012, quan la resta de comunitats ja han acordat el retorn. 
-NO a la recuperació del Fons d’Acció Social destinat a compensar a personal que ha patit circumstàncies adverses.
-NO a la millora i extensió a tots els sectors de la Generalitat de les mesures de conciliació de la vida laboral i personal.
-NO a l’establiment d’un calendari de negociació per recuperar poder adquisitiu, la part pendent de la paga de 2012 i les pagues de 2013 i 2014.
-NO a la reducció de ràtios.
-NO a la reducció de la jornada lectiva...
Contra les retallades i polítiques antisocials del Govern del No-No-No-No:

  • Continuem lluitant pels nostres drets i els nostres salaris.
  • És a les nostres mans poder incidir per aturar les retallades i obrir negociacions per la recuperació dels drets laborals i salaris assolats durant els últims anys.
Hem de continuar la lluita i la pressió pels pressupostos 2015 amb recuperació de drets i salaris!

Volem negociar ja!
Practiquem la possibilitat de guanyar!


Fulls informatius (PDF):
13 de novembre, 16è dia plantats a les portes del Departament: VOLEM NEGOCIAR JA!  13 de novembre, 16è dia plantats a les portes del Departament: VOLEM NEGOCIAR JA! Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de novembre 13, 2014 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.