L’Àrea Pública de CCOO exigeix al Govern la recuperació de les condicions laborals i salarials i que no es facin noves retallades


Reunió del dilluns, 10 de novembre

En la reunió de la Mesa General de la Funció Publica del dilluns 10 de novembre, el Govern s’ha compromès al pagament complet de les retribucions del 2015 (12 mensualitats i dues pagues) i la restitució de la jornada i el del personal interí al 100%.


La representació del Govern ha mostrar la seva negativa a les propostes sindicals per recuperar poder adquisitiu, condicions laborals i ocupació pública. En concret han dit que no a:

-El pagament immediat dels 44 dies de la part descomptada de forma il·legal de la paga de 2012, de la que altres comunitats ja han acordat el retorn i el Govern central ha aprovat en pressupostos de 2015.

-La convocatòria d’oferta pública d’ocupació per recuperar part dels més de 10.000 llocs de treball perduts en els darrers anys.

-Recuperar el Fons d’Acció Social destinat a compensar a personal que ha patit circumstàncies adverses.

-La millora i extensió a tots els sectors de la Generalitat de les mesures de conciliació de la vida laboral i personal.

-L’establiment d’un calendari de negociació per recuperar poder adquisitiu, la part pendent de la paga de 2012 i les pagues de 2013 i 2014.

Des de CCOO reconeixem com un avenç que en la Mesa d’avui el Govern hagi fet oficial el seu compromís pel que fa la les pagues de 2015 i a la recuperació jornada del personal interí, i li demana que faci propostes de negociació pel que fa a la resta de demandes. La falta de solució a aquest temes mantindria una situació de discriminació dels treballadors i treballadores de la Generalitat respecte als d’altres administracions de Catalunya i respecte als d’altres comunitats autònomes.
L’Àrea Pública de CCOO exigeix al Govern la recuperació de les condicions laborals i salarials i que no es facin noves retallades  L’Àrea Pública de CCOO exigeix al Govern la recuperació de les condicions laborals i salarials i que no es facin noves retallades Reviewed by Anònim on de novembre 10, 2014 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.