Jornada continua a Primària: CCOO Educació demana que s'autoritzi en centres de primària
CCOO demana que s’autoritzi la jornada continua dels centres de primària que presenten un projecte aprovat pel Consell escolar i consensuat amb la comunitat educativa de cada centre

A la darrera mesa sectorial dins del punt nº 1 de l'ordre del dia es va tractar el calendari escolar del curs 2015-2016.

 1.- Ordre per la qual s’estableix el calendari escolar del curs 2015-2016

Calendari continuista que manté les línies general dels últims cursos.
Inici d’activitats dels centres educatius i del professorat : dia 1 de setembre del 2015 i cessament de les activitats no abans del  30 de juny.

a) Calendari :
• Primària, secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà de formació professional inicial i d’arts plàstiques i disseny  i curs de formació específic per l’accés a aquests cicles: començaran el 14 de setembre.
• Cicles de grau superior de formació professional inicial i d’arts plàstiques i disseny, els curs de formació específic per l’accés a aquest cicles començaran no més tard del 21 de setembre.
• Els ensenyaments de règim especial (llevat de les escoles oficial d’idiomes i els ensenyaments de centres i aules de formació d’adults tret de la formació instrumental, català i castellà que començaran no més tard del 28 de setembre), començaran  no més tard del 21 de setembre.
b) Horari .
• Els horaris de tots els centres continuen essent els mateixos que tenien els curs 2014-2015.
• Les classes finalitzaran el 20 de juny llevat de les dels ensenyaments de règim especial que ho faran d’acord a la seva programació.


CCOO demana que s’autoritzi la jornada continua dels centres de primària que presenten un projecte aprovat pel Consell escolar i consensuat amb la comunitat educativa de cada centre

c) Vacances escolars :

Nadal : del 23 de desembre de 2015  al 7 de gener de 2016, ambdós inclosos.
Setmana santa : del 19 al 28 de març.
Els centres podran establir 3 dies de lliure disposició.
Els que determini el departament d’Empresa i ocupació i els dos dies de festa local.

d) Altres modificacions

La direcció del centre públic o la titularitat del centre privat podrà adreçar als SSTT la sol•licitud per organitzar la jornada contínua, que podrà començar a partir del 6 de juny....

CCOO proposa que aquesta jornada contínua comenci el primer dia lectiu de juny.


e) Modificacions excepcionals

CCOO demana siguin admeses les peticions de modificacions excepcionals que comporti un  horari escolar en jornada contínua presentades pels centres de primària i secundària que consensuadament amb la comunitat educativa i amb l’aprovació del Consell escolar del centre li facin arribar.
Jornada continua a Primària: CCOO Educació demana que s'autoritzi en centres de primària Jornada continua a Primària: CCOO Educació demana que s'autoritzi en centres de primària Reviewed by Anònim on de març 06, 2015 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.