DdD Dimarts de Diàlegs ‘L’escola actual és un model de futur?’ (Dimarts 8 a Igualada)


Foto Ferran Miquel
A les portes del nou curs escolar es volen abordar quins són els diversos models educatius i posar el focus en els que conviuen a Igualada.

L’espai de debat i reflexió d’Igualada DdD (Dimarts de Diàlegs) torna aquest proper dimarts després de l’estiu i ho farà parlant d’educació, sota el títol: “L’escola actual és un model de futur?”. Serà el proper dimarts 8 de setembre, a les 8 del vespre a l'Ateneu Igualadí.

La introducció de l’acte anirà a càrrec del psicopedagog i consultor internacional expert en educació Ferran Miquel. A través d’un diàleg-entrevista que li farà el coordinador de DdD, Jordi Cuadras, Miquel que serà l’encarregat de fer un primer anàlisi de context sobre el present de l’educació i quins models de futur existeixen i poden aplicar-se.

Després es passarà a escoltar la ”Fila 0” amb diferents representants de la comunitat educativa d’Igualada per analitzar l’educació des de cada una de les seves perspectives i com veuen l’organització que té a la ciutat. A la “Fila 0” s’hi podrà afegir el públic que vulgui intervenir-hi, com en qualsevol DdD, i també tots els membres de la comunitat educativa que l’organització convida de manera oberta perquè se sumin a la reflexió.

Més informació: http://dimartsdedialegs.ateneuigualadi.cat/

DdD Dimarts de Diàlegs ‘L’escola actual és un model de futur?’ (Dimarts 8 a Igualada)  DdD Dimarts de Diàlegs ‘L’escola actual és un model de futur?’ (Dimarts 8 a Igualada) Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de setembre 03, 2015 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.