Resum Mesa Sectorial 28G: El Departament convocarà mesa d'FP a petició de CCOO

EL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT CONVOCARÀ UNA MESA EXTRAORDINÀRIA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL A PETICIÓ DE CCOO.Avui, 28 de gener de 2016, a la Mesa sectorial del personal docent no universitari, s’ha presentat la modificació de l’Ordre ENS/330/2014 de procediment de promoció docent per estadis.


Aquesta modificació fa referència a la composició dels membres que formen part de la comissió avaluadora. El director/ a  serà el vicepresident de la comissió, (anteriorment vocal) i s’amplia el nombre de vocals. CCOO hem valorat que aquesta modificació respon a termes honorífics  i que  entrarem en el debat de l’avaluació quan es presenti a la Mesa sectorial  en la seva totalitat.


També hem demanat:

  • La reversió de les retallades aplicades respecte a l’assoliment del primer estadi.
  • El cobrament del quart i cinquè estadi pels interins atès que en l’acord del 2005, signat en solitari per CCOO, ja es contemplava.


El Departament ens ha comunicat que en el més de febrer es convocarà una Mesa per tractar els temes específics d’FP. Fa un  any que CCOO ha estat demanant insistentment, i en solitari, la convocatòria d’aquesta Mesa i ens alegrem que, finalment hagin escoltat la nostra demanda.

Així els temes d’FP disposaran dels temps adequat i no restaran al torn obert de paraules com ha estat en altres convocatòries.

CCOO rebem aquesta notícia amb certa expectativa atesa la insistent demanda de la necessitat de tenir un acord per la Formació Professional que recuperi el diàleg social i reverteixi l’efecte de les retallades.
Resum Mesa Sectorial 28G: El Departament convocarà mesa d'FP a petició de CCOO Resum Mesa Sectorial 28G: El Departament convocarà mesa d'FP a petició de CCOO Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de gener 28, 2016 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.