Regió 7: El director de l´IES Cal Gravat serà el nou delegat d´Ensenyament

Antoni Massegú (a l´esquerra), en una imatge del 2013, amb el fins ara cap dels serveis territorials, Josep Ramírez

Antoni Massegú prendrà possessió del càrrec dilluns en un acte amb presència de la consellera, Meritxell Ruiz

 
Antoni Massegú, director de l'institut Cal Gravat de Manresa, serà el nou director dels Serveis Territorials d´Ensenyament a Catalunya Central. Dilluns serà presentat en un acte a la seu de la delegació a Manresa, amb la presència de la consellera d´Ensenyament, Meritxell Ruiz.

Antoni Massegú va néixer a Manresa el 1974, i és llicenciat en Matemàtiques. Ha estat professor de matemàtiques dels instituts Lacetània i Milà i Fontanals, així com director de l´institut Cal Gravat de Manresa.

També ha participat en el programa de doctorat Matemàtica Aplicada de la Universitat Politècnica de Catalunya cursant diferents cursos i seminaris com "Seminari de teoria de matrius", "Seminari de teoria de jocs" i "Teoria de nombres, cossos finits i corbes el·líptiques".
A l'acte de dilluns hi assistiran també l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent; la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, i el secretari de Polítiques Educatives d´Ensenyament, Antoni Llobet.

Enllaç a la notícia:

http://www.regio7.cat/bages/2016/02/12/director-lies-cal-gravat-sera/348672.html

Regió 7: El director de l´IES Cal Gravat serà el nou delegat d´Ensenyament Regió 7: El director de l´IES Cal Gravat serà el nou delegat d´Ensenyament Reviewed by Angel Benito on de febrer 15, 2016 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.