Resum Mesa FP: Es crearan Comissions Tècniques per tractar els temes d'afectació laboralRESUM  MESA SECTORIAL 10 FEBRER: L’FP  DISPOSARÀ DE COMISSIONS TÈCNIQUES PER A TRACTAR TEMES D’AFECTACIÓ LABORAL


Avui, 10 de febrer de 2016, a la Mesa sectorial,s'ha aconseguit que arrel de la petició de CCOO de situar sobre la taula de negociació un recull de temes d'urgència, el Departament d'Ensenyament accedeixi a crear Comissions Tècniques Específiques per a tractar-los amb detall.
Aquestes Comissions Tècniques específiques permetran mantenir un diàleg obert amb el Departament d'Ensenyament.
Des de CCOO hem fet peticions reiterades de disposar del temps i l'espai necessari per tractar temes de Formació Professional, degut a la seva especificitat i als canvis normatius que s'han anat succeint i als que, com la Llei d'FQPC, estan a l'horitzó proper.
El darrer Acord d'FP data de l'any 1999 (signat per USTEC, UGT i CCOO) i creiem oportú revitalitzar el diàleg i treballar en profunditat les necessitats i realitats dels centres, professorat i alumnat de la Formació Professional.
En les properes setmanes el Departament d'Ensenyament ens farà arribar una proposta de distribució de temes i, si es creu oportú, es podran aportar d'altres temes que per a CCOO també són prioritaris.
Des de CCOO seguirem lluitant per la qualitat d’aquests ensenyaments i  per una millora de les condicions laborals dels treballadors i treballadores.
Resum Mesa FP: Es crearan Comissions Tècniques per tractar els temes d'afectació laboral Resum Mesa FP: Es crearan Comissions Tècniques per tractar els temes d'afectació laboral Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de febrer 10, 2016 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.