Adjudicacions d'Estiu 2016. Tota la informació
Tota la informació al moment

CCOO Educació Pública crea un Grup de Correu sobre el procés d’Adjudicacions d’Estiu per als docents de tota Catalunya.

L’objectiu és mantenir-vos informats de totes les novetats que es produeixin amb la màxima puntualitat i el màxim rigor, i explicar-vos tots els passos a seguir en aquest procés. 

Us enviarem avisos dels terminis de presentació de sol·licituds i de publicació de resultats, us informarem dels requisits per als nous perfils de les places específiques, dels terminis de reclamacions, i de qualsevol incidència o canvi que es produeixi durant tot el procés.

Us comunicarem les diferents xerrades informatives que anirem realitzant als territoris, però també tindreu la oportunitat de sol·licitar xerrades específiques als vostres centres.

A més de tot això, ens podreu realitzar consultes específiques de la vostra situació, mantenint per descomptat la confidencialitat de les consultes i de les persones que les realitzeu.
Si vols participar en el Grup de Correu sobre les adjudicacions d'estiu, omple el formulari que s'obrirà quan premis la següent icona i introdueix les teves dades: 

TERMINIS (PREVISIÓ):


Presentació de sol·licituds
  • Personal funcionari de carrera: del 17 al 30 de maig (Comissions de Servei).
  • Personal interí: del 2 al 14 de juny.
  • Personal acollit a l'article 25: del 25 de maig al 10 de juny. 
  • Propostes de les direccions: del 16 al 29 de juny.

La resolució provisional preveuen la seva publicació del 10 al 12 de juliol.

La resolució definitiva entre el 27 i 28 de juliol.
Adjudicacions d'Estiu 2016. Tota la informació Adjudicacions d'Estiu 2016. Tota la informació Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de maig 09, 2016 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.