XX Diada de l’Ensenyament Públic a Santa Coloma


Aquest diumenge, de 10h a 14h, a la plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet amb l’objectiu de reforçar els lligams entre la comunitat educativa i la ciutat.

La XX Diada de l’Ensenyament Públic a Santa Coloma, organitzada pel Casal del Mestre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, se celebra aquest diumenge, 8 de maig del 2016, sota el lema La nostra Santa Coloma, d’ahir i d’avui. Dels avis als néts. Enguany tractarà de l’evolució de Santa Coloma de Gramenet al llarg dels anys.

La Diada ofereix un marc participatiu on els centres educatius de la ciutat i la comunitat educativa en general expressen les seves vivències, comparteixen experiències i possibilitats de futur, amb l’objectiu de reforçar els lligams entre la comunitat educativa i la ciutat. Diverses entitats dels àmbits de l’ensenyament i la cultura es donaran cita en aquesta trobada, centres i entitats de la comunitat educativa colomenca i entitats d'altres àmbits.
Aquest dijous, dia 5 de maig, es fa la presentació de la diada, a les 18h, a Can Sisteré.


Font:  http://ift.tt/26WgUC9
XX Diada de l’Ensenyament Públic a Santa Coloma XX Diada de l’Ensenyament Públic a Santa Coloma Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de maig 05, 2016 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.