CCOO reivindicarà la Catalunya social en la Diada de l'11 de setembre
Un any més, CCOO de Catalunya participarà en els actes de la Diada Nacional, el proper 11 de Setembre. I un cop més ho farà amb la UGT i les entitats que conformen la campanya “Per una Catalunya Social”, amb les quals realitzarà la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova amb la reivindicació de la Catalunya social i el dret a decidir de la ciutadania sobre el seu futur. A més, també es reclamarà l'aturada de les polítiques de retallades socials que patim a Catalunya des de fa anys. 

El lema torna a ser un any més “Per una Catalunya social, #jovulldecidir”. La convocatòria de CCOO de Catalunya és a les 8.30 hores a la ronda de Sant Pere amb el carrer Girona (cantonada mar) de Barcelona. Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, encapçalarà la delegació del sindicat.


CCOO reivindicarà la Catalunya social en la Diada de l'11 de setembre CCOO reivindicarà la Catalunya social en la Diada de l'11 de setembre Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de setembre 09, 2016 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.