El Departament insisteix en no voler negociar la recuperació dels nostres drets perduts
Els sindicats representats a la Mesa Sectorial d’Ensenyament Públic (CCOO, USTEC-STEs (IAC), ASPEPC-SPS, UGT) volem manifestar públicament la nostra indignació davant la manca de voluntat negociadora del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Ahir dimarts ens van presentat una comissió d’estudi que entenem que no té cap objectiu concret que doni resposta a les demandes i reivindicacions de retorn de les condicions laborals perdudes.

Exigim que en la propera Mesa que tindrà lloc a mitjans de gener, el Departament d'Ensenyament presenti un calendari de retorn de les condicions laborals perdudes des de 2010, on s'haurà de situar el retorn de l'horari lectiu i visualitzar-ho ja en els pressupostos del 2017. Si no existeix aquest compromís de retorn en el si de les meses de l'Administració, les organitzacions sindicals intensificarem les mobilitzacions, sense descartar la vaga. 


from CCOO Educació Pública http://ift.tt/2hQLqs0
via IFTTT
El Departament insisteix en no voler negociar la recuperació dels nostres drets perduts El Departament insisteix en no voler negociar la recuperació dels nostres drets perduts Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de desembre 15, 2016 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.