Cobrament del Juliol pel personal substitut


Cobrament del mes de Juliol pel personal substitut 

El passat 29 de març en mesa sectorial el Departament d'Ensenyament va informar de la recuperació del cobrament del mes de Juliol pel personal substitut, tal com es recollia en l'acord 31 de gener del 2017Aquesta és una recuperació de l'acord de 2005 signat en solitari per CCOO.

Per obtenir aquest nomenament de juliol (que així és com s'anomenarà) caldrà:

  • Realitzar formació reconeguda pel Departament d'Ensenyament durant el mes de juliol. Aquest curs haurà de ser de com a mínim 30 hores.
  • Acreditar abans del 30 de juny la matriculació al curs.
  • Al setembre s'haurà de demostrar que s'ha realitzat el curs.
  • Es podrà optar a tenir el nomenament del mes de juliol sense fer el curs sempre que es participi en un procés d'oposicions.
  • El requisit per poder tenir el nomenament es haver treballat un mínim de sis mesos, i almenys un dia al tercer trimestre.

En breu CCOO Educació ofertarà cursos de formació adequats a aquest requisits. La matriculació es podrà realitzar a principis del mes de maig.from CCOO Educació Pública http://ift.tt/2oorh0j
via IFTTT
Cobrament del Juliol pel personal substitut Cobrament del Juliol pel personal substitut Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de març 31, 2017 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.