Adjudicacions: No a una selecció arbitrària!


Adjudicacions: No a una selecció arbitrària!


Davant la mesura proposada d'entrevista prèvia a la proposta de nou professorat al centre per ocupar llocs específics, CCOO Educació recordem que ja vam manifestar el nostre desacord en el moment que el Departament va presentar-la en Mesa sectorial.

Volem recordar, també, que a CCOO se'ns va negar el dret a la negociació quan el Departament va iniciar el desplegament del decret de provisió de llocs de treball. 

CCOO creiem necessari respectar les especificitats de cada centre i que alguns llocs de treball, per les seves característiques, podrien ser proveïts de manera diferent. Però el que no acceptem de cap de les maneres és l'arbitrarietat del procés de provisió que ha derivat en un sistema de selecció poc transparent i que no respecta els principis d'igualtat, mèrit i capacitat que ha de tenir un lloc de treball públic. 

De la mateixa manera vam ser crítics amb els perfils que es van anar introduint en la resolució  ja que molts d'ells no responen realment a l'especificitat d'un lloc de treball.

La novetat introduïda aquest any, les entrevistes prèvies a la selecció final, no ha aconseguit donar transparència  al procés tot i que les places perfilades s'han fet públiques, tal com havíem demanat CCOO reiteradament. El que s'ha aconseguit és visualitzar encara més l'arbitrarietat d'aquest sistema de selecció que provoca desconfiança en el personal docent posant en dubte tot el procediment perquè no garanteix una igualtat d’oportunitats a l’hora d’accedir al lloc de treball públic. Tampoc es garanteix un control del procés i de les decisions finals presses. 

CCOO emplacem al Departament a iniciar una negociació necessària  per analitzar i revisar el decret de provisió de llocs de treball  i exigim la participació activa dels representants dels treballadors i treballadores.from CCOO Educació Pública http://ift.tt/2tjwHz0
via IFTTT
Adjudicacions: No a una selecció arbitrària! Adjudicacions: No a una selecció arbitrària! Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de juny 28, 2017 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.