CCOO remet a les comunitats autònomes les seves propostes sobre el model de consolidació docent
Per aconseguir reduir la temporalitat al 8%


CCOO remet a les comunitats autònomes les seves propostes sobre el model de consolidació docentLa Federación de Enseñanza de CCOO (FECCOO) segueix a l’espera de que el Ministerio de Educación respongui a les seves demandes i convoqui urgentment la Mesa de Negociació i fixi un calendari de reunions que permeti treballar sobre el model que regirà l’accés a la funció pública docent en les pròximes convocatòries extraordinàries.

Anticipant-se a la celebració de la Conferència Sectorial d’Educació que tindrà lloc el 14 de juny, la Federación de Enseñanza de CCOO s’ha dirigit a les Conselleries d’Ensenyament de les diverses comunitats autònomes per presentar-hi les seves propostes en relació al model de consolidació docent que regirà l’oferta extraordinària d’ocupació acordada pel Govern de l’Estat i els sindicats. En Educació, l’Acord per a la millora de l’ocupació pública preveu la convocatòria d’unes 150.000 places de professorat entre 2018 i 2010 amb l’objectiu de reduir l’actual temporalitat fins a situar-la en un màxim del 8%. En l’actualitat, un de cada quatre docents es troba en situació d’interinitat.

El model transitori de consolidació que CCOO ha traslladat a les comunitats autònomes, i que amb anterioritat es va exposar al Ministerio de Educación, contempla l’augment del pes de l’experiència en el concurs-oposició en consonància amb el que es recull en diverses sentències. Tanmateix, proposa que es redueixi el temari i que les proves no siguin eliminatòries, permetent així una avaluació global.

Pel que fa a les convocatòries, CCOO ha instat el Ministerio a que s’aconsegueixi una coordinació entre comunitats autònomes que permeti simultaniejar les convocatòries dels diferents cossos i especialitats i hi hagi una ampliació d’aquestes últimes, de manera que les persones aspirants comptin amb les mateixes oportunitats independentment del cos al que pertanyin o el territori al que opositin.

A més a més, s’ha proposat que no s’incorporin nous requisits per l’accés i ingrés mentre durin aquestes convocatòries extraordinàries i es recullin mesures d’estabilitat en l’ocupació per a les persones de major edat i més antiguitat un cop acabada la convocatòria extraordinària de places.from CCOO Educació Pública http://ift.tt/2tgR4cD
via IFTTT
CCOO remet a les comunitats autònomes les seves propostes sobre el model de consolidació docent CCOO remet a les comunitats autònomes les seves propostes sobre el model de consolidació docent Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de juny 13, 2017 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.