Ensenyament penalitza al personal interí per malaltia greu o per ser pare/mare

Ensenyament penalitza al personal interí per malaltia greu o per ser pare/mareCCOO Educació considerem que ,tot i que la modificació de la resolució contempla que "El personal interí nomenat en aquests procediments d'adjudicació de destinacions provisionals que a data 1 de setembre de 2017 tingui vigent una llicència d'infantament o adopció o d'incapacitat temporal mantindrà el dret a la seva destinació per al curs 2017-2018 i els efectes del seu nomenament seran a 1 de setembre" es segueix discriminant a aquest col.lectiu quan no compleix aquests requisits.

  • Si ha tingut el curs 2016-2017 un nomenament d'interí fins el 31 d'agost de 2017 a un lloc de treball de la mateixa dedicació que l'adjudicat per al curs 2017-2018.
  • I si no hi hagi variació en el codi empresarial de cotització de la Seguretat Social en funció de les destinacions obtingudes en els dos cursos escolar.


Per això des de CCOO Educació DENUNCIEM aquesta normativa  que precaritza i discrimina tant a les persones que gaudeixen de la llicència per infantament o adopció com les persones que  pateixen una malaltia greu o crònica.

De la mateixa manera DENUNCIEM que quedin exempts del nomenament del juliol el personal substitut que 1 de juliol tingui vigent una llicencia per infantament o adopció o incapacitat temporal, tot complint els requisits exigits. 


from CCOO Educació Pública http://ift.tt/2sTRkOz
via IFTTT
Ensenyament penalitza al personal interí per malaltia greu o per ser pare/mare Ensenyament penalitza al personal interí per malaltia greu o per ser pare/mare Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de juny 07, 2017 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.