Borsa docent: Propers nomenaments i modificació de dades


Propers nomenaments telemàtics i modificació dades borsa docent

8/09/2017

Els propers dies de setembre de 2017 els serveis territorials del Departament d'Ensenyament i el Consorci d'Educació de Barcelona faran actes de nomenaments telemàtics per cobrir les vacants i substitucions que encara estiguin pendents d'adjudicar, de qualsevol jornada.

Baix Llobregat: Pendent de publicació.

Barcelona comarques: 12, 15, 19, 22, 26 i 29 de setembre.

Catalunya Central: 12, 15, 19, 22, 26 i 29 de setembre.

Girona: 12 de setembre.

Maresme - Vallès Oriental: Pendent de publicació.

Tarragona: Pendent de publicació.

Terres de l'Ebre: 12, 15, 19, 22, 26 i 29 de setembre.

Vallès Occidental: Pendent de publicació.

Consorci de Barcelona: Pendent de publicació.


Modificació dades borsa docent

Les persones interessades podran modificar les seves dades el 14 de setembre de 2017 i la darrera setmana dels mesos d'octubre (2017), gener i març (2018).

Tens l'accés a l'aplicatiu per modificar les dades (actiu a partir del 14 de setembre)  en el següent enllaç:

Nomenaments telemàtics

Abans de les 10 h dels dies de nomenaments, es publica el número d'ordre del personal convocat. Si vols saber si estàs convocat, ho podràs consultar en el següent enllaç:
http://ift.tt/1JxcJ7t
Et recordem que generalment la franja horària de connexió per veure el resultat de l'adjudicació i acceptar-la o refusar-la és de 12 a 13 h, però pot variar en cada servei territorial. A dalt teniu els enllaços dels diferents serveis territorials.

Per conèixer el resultat de l'adjudicació cal accedir a l’apartat Consulta global de resultats (darrera adjudicació). Per entrar a l'aplicació cal identificar-se amb el codi d'usuari de la XTEC o amb el codi del registre d'usuari temporal que facilita el sistema.

A més a més, les persones a qui s'assigna una vacant o una substitució reben un missatge de text (SMS) i un missatge de correu electrònic amb la notificació.

Durant la franja horària de connexió establerta, a l’apartat Dies d’adjudicació i franja horària de connexió (a l’apartat Acceptació/finalització de l’adjudicació) la persona substituta ha d'acceptar o refusar l'adjudicació proposada.

Per consultar els nomenaments telemàtics. 

Tens l'accés a l'aplicatiu per acceptar nomenament en el següent enllaç:

Per consultar els resultats globals, en el següent enllaç:

.

Per accedir a l'aplicació cal identificar-se amb el codi d'usuari de la XTEC o amb el codi del registre d'usuari temporal que facilita el sistema. S'aconsella que prèviament mireu el vídeo tutorial sobre el funcionament de l’aplicació.


Dubtes i consultes

Si vols rebre informació referent al personal interí/substitut o fer consultes al respecte, pots apuntar-te en el següent formulari:


from CCOO Educació Pública http://ift.tt/2gNZfZf
via IFTTT
Borsa docent: Propers nomenaments i modificació de dades Borsa docent: Propers nomenaments i modificació de dades Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de setembre 08, 2017 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.