CCOO de Catalunya convoca una assemblea de delegats i delegades de l'Àrea Pública


Amb el lema 'Recuperem el que ens han arrabassat, #ofensiva CCOO'

CCOO de Catalunya convoca una assemblea de delegats i delegades de l'Àrea Pública


Foto El dijous 28 de setembre, a les 10 del matí, a la seu de CCOO Catalunya, el sindicat ha organitzat una assemblea de delegades i delegades amb el lema 'Recuperem el que ens han arrabassat, #ofensiva CCOO'.

Aquesta assemblea se situa en el procés d'ofensiva per la recuperació dels drets arrabassats que CCOO promou i que inclou les principals reivindicacions, estratègies i procés de mobilitzacions.

La recuperació econòmica anunciada en reiterades ocasions pel Govern, ha de traduir-se de manera immediata en uns pressupostos que han de servir per retornar les pagues que ens han pres, per reforçar els Serveis Públics i en la recuperació de l'ocupació, del poder adquisitiu i dels drets laborals. En definitiva, recuperar tots els dels drets arrabassats a les empleades i empleats públics.

Els propers Pressupostos han de comportar un correcte finançament per a totes les administracions públiques (estatal, autonòmica i local) i empreses públiques afectades, que garanteixin uns serveis de qualitat, eficients i en igualtat d'oportunitats per a tota la ciutadania.


Hi intervindran:
- Javier Pacheco. Secretari general de CCOO de Catalunya
- Joan Maria Sentís, Coordinador de l'Àrea Pública de CCOO de Catalunya
- José M. Cuenca, Salut Laboral
- Miquel À. Merino, FSC
- Cèsar Marín, Educació
- M. Àngels Rodríguez, Sanitat


21/09/2017 


from CCOO Educació Pública http://ift.tt/2wRX1Os
via IFTTT
CCOO de Catalunya convoca una assemblea de delegats i delegades de l'Àrea Pública CCOO de Catalunya convoca una assemblea de delegats i delegades de l'Àrea Pública Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de setembre 25, 2017 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.