Es constitueix la Taula per la Democràcia


Es constitueix la Taula per la Democràcia

Entitats impulsen un espai de diàleg per donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes

Entitats, sindicats i organitzacions de la societat civil catalana constitueixen la Taula per la Democràcia. L’objectiu és donar una resposta unitària i coordinada en defensa de les institucions catalanes i els drets fonamentals davant la vulneració d’aquests drets que s’està produint els darrers dies.

El grup impulsor d’aquesta Taula per la Democràcia està format per les següents entitats i organitzacions: Associació Catalana d’Universitats Públiques ACUP; l’Assemblea Nacional Catalana; Consell Nacional de la Joventut de Catalunya; CCOO de Catalunya; Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya CONFAVC; Federació d’Assemblees de Pares i Mares de Catalunya FAPAC; LaFede.cat - Organitzacions per la Justícia Global; Òmnium Cultural; Unió de Federacions Esportives de Catalunya UFEC; Unió General de Treballadors UGT; i Unió de Pagesos.

Les entitats impulsores treballen per ampliar les adhesions. La presentació de la Taula i del manifest tindrà lloc el proper dimecres 27 de setembre a les 13 h a la terrassa del Museu d’Història de Catalunya.

Dimecres 27 de setembre de 2017
from CCOO Educació Pública http://ift.tt/2fz4EqG
via IFTTT
Es constitueix la Taula per la Democràcia Es constitueix la Taula per la Democràcia Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de setembre 27, 2017 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.