La insistència de CCOO aconsegueix més garanties per a les direccions


La insistència de CCOO aconsegueix més garanties per a les direccions

Després de dies d'insistència al Govern, el Departament d'Ensenyament ha emès una resolució que avoca les competències de les direccions a la persona titular del Departament, des d'aquest moment i fins a les 7.00 hores del dilluns 2 d'octubre.

CCOO ens alegrem del canvi d'actitud del Departament, ja que, com hem manifestat aquests dies, les declaracions i escrits de la Consellera no donaven cap garantia jurídica a les direccions.

L'actual resolució va en la línia del què CCOO hem estat reclamant sense descans, conjuntament amb molts del treballadors i treballadores afectades.

Independentment del moment polític, les CCOO sempre situarem com a prioritat la defensa dels treballadors i treballadores. Confiem que aquesta resolució ajudi a rebaixar la tensió sobre els centres educatius i permeti que els processos polítics es desenvolupin amb la màxima tranquil·litat. 


La insistència de CCOO aconsegueix més garanties per a les direccions La insistència de CCOO aconsegueix més garanties per a les direccions Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de setembre 29, 2017 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.