Propers nomenaments borsa docent: 6 i 7 de setembre


Propers nomenaments telemàtics: 6 i 7 de setembre

Nomenaments telemàtics per adjudicar vacants i substitucions al personal de la borsa de treball docent


Els dies 6 i 7 de setembre de 2017 els serveis territorials del Departament d'Ensenyament i el Consorci d'Educació de Barcelona faran actes de nomenaments telemàtics per cobrir les vacants i substitucions que encara estiguin pendents d'adjudicar, de qualsevol jornada.

Les franges horàries de connexió, per serveis territorials, són les següents:


6 de setembre de 10 a 11.30 h

Consorci d'Educació de Barcelona
Serveis Territorials al Baix Llobregat
Serveis Territorials a Tarragona 
Serveis Territorials a Lleida 
Serveis Territorials a Catalunya Central


7 de setembre, de 10 a 11.30 h

Serveis Territorials al Maresme - Vallès Oriental 
Serveis Territorials a Girona 
Serveis Territorials a Barcelona Comarques 
Serveis Territorials al Vallès Occidental 
Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre

Què cal fer?

La informació detallada del procediment es troba a les pàgines web dels serveis territorials sol·licitats com a preferents o a la del Consorci d'Educació de Barcelona.

Els dies 6 i 7 de setembre, abans de les 10 h, es publica a l’apartat Personal convocat a les adjudicacions dels webs dels serveis territorials o del Consorci el número d'ordre del personal convocat.

Si vols consultar els números convocats pots fer-ho en aquest enllaç*:

http://ift.tt/1JxcJ7t
*Tingueu en compte que la data de convocatòria correspongui amb els nomenaments del 6 i 7 de setembre, no amb els anteriors.

Per conèixer el resultat de l'adjudicació cal accedir a l’apartat Consulta global de resultats (darrera adjudicació). Per entrar a l'aplicació cal identificar-se amb el codi d'usuari de la XTEC o amb el codi del registre d'usuari temporal que facilita el sistema.

A més a més, les persones a qui s'assigna una vacant o una substitució reben un missatge de text (SMS) i un missatge de correu electrònic amb la notificació.

Durant la franja horària de connexió establerta, a l’apartat Dies d’adjudicació i franja horària de connexió (a l’apartat Acceptació/finalització de l’adjudicació) la persona substituta ha d'acceptar o refusar l'adjudicació proposada.

Per consultar els nomenaments telemàtics. Tens l'accés a l'aplicatiu en el següent enllaç:


Per accedir a l'aplicació cal identificar-se amb el codi d'usuari de la XTEC o amb el codi del registre d'usuari temporal que facilita el sistema. S'aconsella que prèviament mireu el vídeo tutorial sobre el funcionament de l’aplicació.


from CCOO Educació Pública http://ift.tt/2wYhaXM
via IFTTT
Propers nomenaments borsa docent: 6 i 7 de setembre Propers nomenaments borsa docent: 6 i 7 de setembre Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on de setembre 01, 2017 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.