Llibertat Jordi Cuixart i Jordi Sànchez: Suport a les mobilitzacions del dimarts 17 d'octubreLlibertat Jordi Cuixart i Jordi Sànchez


CCOO de Catalunya reclama la llibertat immediata per a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, acusats de sedició per organitzar manifestacions el dia 20 de setembre.Els drets i llibertats polítics, d'opinió, d'expressió, de reunió, de mobilització són inalienables.


El dia 20 de setembre, CCOO de Catalunya també va sortir al carrer davant la intervenció de l'autogovern de Catalunya i de la detenció i encausament de diversos càrrecs polítics. Considerem que les institucions democràtiques són imprescindibles per garantir drets i serveis públics i necessàries per a la cohesió social. 

Manifestem una gran preocupació per les mostres de regressió democràtica que es van accentuant en els darrers anys. Tornem a reclamar la derogació de la Llei Mordassa i dels articles franquistes del Codi penal.

Denunciem la irresponsabilitat d'atiar el conflicte institucional i polític de Catalunya amb actuacions penals. Seguim proposant vies de negociació per resoldre els conflictes polítics.

CCOO de Catalunya dona suport a les mobilitzacions convocades per a avui, dimarts 17 d'octubre, en el marc de la Taula per la Democràcia:

  • Concentració a les 12 h davant de centres de treball i ajuntaments,
  • A les 20 h manifestació a l'avinguda Diagonal, des de passeig de Gràcia fins a Francesc Macià, de Barcelona. 

CCOO manté les assemblees convocades avui a Via Laietana per la recuperació salarial i ocupació de qualitat, preparant l'ofensiva per als convenis i les pensions. A les 12.00 h ens unirem a la concentració de Plaça de Sant Jaume, a Barcelona. 


from CCOO Educació Pública http://ift.tt/2kWsnmA
via IFTTT
Llibertat Jordi Cuixart i Jordi Sànchez: Suport a les mobilitzacions del dimarts 17 d'octubre Llibertat Jordi Cuixart i Jordi Sànchez: Suport a les mobilitzacions del dimarts 17 d'octubre Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on d’octubre 17, 2017 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.