Oposicions docents: engeguem les màquines


A la Mesa Sectorial d'ahir dimecres 18 d’octubre, un cop acceptades i publicades les especialitats a convocar en la propera convocatòria d’oposicions, vam concretar les dates aproximades per la realització de les proves. Recordareu que a la darrera Mesa el Departament va al·legar problemes de gestió per garantir que els i les docents que aprovin en aquesta convocatòria (dues mil places que pengen de l'Acord de 31/01/17) poguessin ser nomenats/des funcionaris en pràctiques a 1 de setembre. A aquesta mesura CCOO i la resta de sindicats ens vam oposar frontalment i vam instar al Departament a reconsiderar-ho tot aportant propostes organitzatives. 

Avui ens congratulem que finalment el Departament s'hagi compromès a publicar la Resolució de convocatòria aviat i que proposi un calendari que suposi garantir el nomenament a 1 de setembre dels i les docents que aprovin en aquest procés selectiu. Això suposarà l'avançament de l'inici de les proves a l'abril. Per CCOO i la resta de sindicats la  proposta inicial era que es fessin les proves en el mes de juny donat que entenem que la complicació de gestió de les adjudicacions d'estiu és només responsabilitat del Departament i no de les treballadores i dels treballadors però  valorem que en tot cas s'hagin tingut en compte les diferents propostes que vam fer a la darrera Mesa i que avui hi hagi hagut consens entre Departament i tota la Part Sindical. 

Quant a les successives convocatòries que s'han de fer per complir els acords  de la Mesa  General de la Funció Pública per reduir  la taxa d'interinitat al 8% en els cinc anys vinents, us informem que el Departament ha mostrat predisposició per treballar conjuntament amb la part sindical en els criteris que han de garantir aquest procés d'estabilització i consolidació.

Així mateix us hem d'informar que a finals d'octubre es publicarà també la resolució d'obertura extraordinària de la borsa. En aquest punt CCOO hem tornat a demanar que la borsa estigui sempre oberta i amb totes les especialitats per evitar els problemes de difícil cobertura que estem tenint.
from CCOO Educació Pública http://ift.tt/2yuGRQh
via IFTTT
Oposicions docents: engeguem les màquines Oposicions docents: engeguem les màquines Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on d’octubre 19, 2017 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.