Prou mentides. Campanya de pronunciament dels Claustres

Campanya de pronunciament dels Claustres 

L’exparlamentari del PSOE, Alfonso Guerra va manifestar, en una entrevista de ràdio el passat 4 d’octubre, que la majoria de professors a Catalunya ensenyàvem als nens l’odi a Espanya. Una afirmació que atenta directament contra la dignitat personal i professional d’un col·lectiu de més de 100.000 persones i que suposa un atac sense precedents contra el conjunt del nostre sistema educatiu. 

És en la seva defensa que iniciem una campanya perquè els Claustres de tots els centres educatius del nostre país condemnin aquestes declaracions, exigeixin una rectificació immediata i fins que aquesta no es produeixi declarin persona non grata a aquest individu.

Proposem a tots els claustres l’aprovació de la següent resolució:

“El Claustre del centre ***** reunit el dia *****, coneixedors de les paraules del senyor Alfonso Guerra afirmant que els i les docents catalanes eduquem als alumnes en l’odi a Espanya manifestem:

1.- El nostre absolut rebuig a aquesta afirmació, que no només és falsa, sinó que atenta greument contra la dignitat professional i personal de totes i tots nosaltres i del conjunt del sistema educatiu català.

2.- El nostre compromís, demostrat al llarg dels anys, amb els valors de tolerància, respecte i fraternitat entre les persones i els pobles.

3.- La nostra exigència al senyor Guerra perquè retiri les seves paraules.

4.- Mentre no es produeixi aquesta retirada, la consideració del senyor Alfonso Guerra com a persona non grata en el nostre centre educatiu.


5.- La decisió de fer pública aquesta resolució tant al conjunt de la comunitat educativa del nostre centre com al conjunt de l’opinió pública. "
Prou mentides. Campanya de pronunciament dels Claustres Prou mentides. Campanya de pronunciament dels Claustres Reviewed by Angel Benito on d’octubre 09, 2017 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.