Concentració en defensa de l'escola catalana i contra la criminalització del personal educatiu

Dimarts, 21 de novembre, a les 13.00 hores, davant la Delegació del Govern a Barcelona (c/Mallorca, 278)

CCOO convoca concentració de delegats i delegades de l'educació en defensa de l'escola catalana i contra la criminalització dels i les professionals de l'educació


Davant de la campanya de criminalització i difamació que continua havent-hi en contra de l’escola catalana, la Federació d’Educació creu que cal fer-hi front.

A les declaracions d’Alfonso Guerra o Xavier García Albiol als mitjans informatius i d’Albert Rivera en seu parlamentària cal afegir diverses denúncies d’adoctrinament a docents i càrrecs directius de la Seu d’Urgell, tant de l’escola pública com a la concertada, la denúncia a sindicalistes d’altres sindicats o la campanya promovent la delació per part de Societat Civil Catalana. Igualment, es vol denunciar la ingerència del Govern espanyol en el sistema educatiu català, via article 155.

Per aquest cúmul de motius, la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya convoca als delegats i delegades de l’educació catalana davant de la Delegació del Govern per encartellar els voltants amb la consigna #JoAdoctrino. Durant l’acte es llegirà un comunicat de denúncia. 

Des de CCOO exigim que s’acabi amb aquesta campanya difamatòria cap a l’escola catalana que posa en dubte la professionalitat i l’honorabilitat de les persones que treballem en l’educació a Catalunya.
from CCOO Educació Pública http://ift.tt/2zYl0i8
via IFTTT
Concentració en defensa de l'escola catalana i contra la criminalització del personal educatiu Concentració en defensa de l'escola catalana i contra la criminalització del personal educatiu Reviewed by Angel Benito on de novembre 21, 2017 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.