Solidaritat amb les companyes tancades al Ministerio de Educación
Com ja hem informat abans, en l’àmbit estatal s’està negociant quin ha de ser el model d’accés per les següents convocatòries extraordinàries que es deriven de l’acord del 29 de març (i en el cas de Catalunya el 16 de juny) per la reducció de la temporalitat i la consolidació de les plantilles.

Avui, els sindicats representats a la Mesa Sectorial estatal s’han tancat al Ministerio de Educación demanant una veritable negociació amb els responsables polítics per avançar en les reivindicacions de la plataforma unitària:

  • Que les proves de la fase d’oposició no siguin eliminatòries
  • Que augmenti l’optativitat en l’elecció de temes
  • L’augment de la ponderació de la fase de concurs respecte a l’oposició.
  • Un increment del pes de l’antiguitat en la fase de concurs.

Volem fer públic tot el nostre suport i solidaritat als companys i companyes que lluiten per aquestes reivindicacions, malgrat les resistències del Ministerio. Reiterem que existeixen mecanismes legals per incorporar a les oposicions ja convocades a Catalunya qualsevol modificació de la legislació estatal que afavoreixi al personal interí i substitut.


Podeu llegir el comunicat de CCOO Enseñanza a la seva web i conèixer totes les novetats al seu perfil de twitter: @feccoo
Solidaritat amb les companyes tancades al Ministerio de Educación Solidaritat amb les companyes tancades al Ministerio de Educación Reviewed by Angel Benito on de novembre 30, 2017 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.