Formació: Curs de director/a a la Catalunya Central




A partir de l’any vinent (2019), per participar en el concurs de mèrits de selecció de directors/es un dels requisits serà estar en possessió de la certificació acreditativa d’haver superat el curs de formació sobre l’exercici de la funció directiva.

Davant la previsió de que no hi hagi prou docents amb l’acreditació per cobrir l’oferta del concurs, el SSTT de la Catalunya Central té previst organitzar, a partir del proper mes de juliol, el curs de formació inicial sobre l’exercici de la funció directiva.

Places:
Encara no sabem quantes places s’oferiran, tot i que la voluntat del SSTT és oferir-ne el màxim possible. El curs estarà obert al personal funcionari i interí i serà gratuït. En cas de que la demanda superi l’oferta, es prioritzaran les persones que ja tinguin els requisits per participar en el proper concurs de mèrits; funcionaris amb 5 anys d’antiguitat, etc.

Durada:
240 hores (104 presencials).

Calendari previst:
Del 2 al 26 de juliol: de dilluns a dijous de 9:00 a 14:30
Els divendres del primer trimestre del curs 2018-2019: de 15:00 a 19:00 o 20:00 hores.

Lloc:
SSTT de la Catalunya Central.

Us anirem informant!



Formació: Curs de director/a a la Catalunya Central Formació: Curs de director/a a la Catalunya Central Reviewed by Angel Benito on de maig 12, 2018 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.