Borsa docent: Gràcies a CCOO ja es pot congelar el número amb l'aplicatiuJa es pot "congelar" el número de la borsa docent amb l'aplicatiu

Tal com havíem demanat CCOO, si es vol "congelar" el número de la borsa docent, ja no cal al·legar cap raó


AVÍS IMPORTANT: Les persones de baixa per accident laboral o maternitat han de sol·licitar la no disponibilitat als Serveis Territorials o al Consorci d'Educació de Barcelona, per tal que el temps de baixa computi com a serveis prestats a efectes del número d'ordre de la borsa docent.

Per "congelar" el número, és a dir, informar la nostra "No disponibilitat" per treballar en la borsa docent caldrà:

1. Entrar a l'aplicatiu de modificació de dades o de consultes de dades:


2. Clicar en la l'apartat: "Sol·licitud de no disponibilitat":3. Caldrà indicar la data d'inici i final de la no disponibilitat.
Atenció: La data d'inici i finalització serà l'endemà que s'hagi posat. Només es pot sol·licitar un període de no disponibilitat, fins que aquest no finalitzi no es pot demanar un altre. Fins que no s'informa de la finalització, no es podrà participar en els nomenaments.
Si Vols estar informat'Grup correu personal interí/substitut

Si estàs interessat en rebre notícies com aquestes i està informa't de tot allò referent al personal interí/substitut docent del Departament d'Ensenyament, pots apuntar-te en el següent formulari:

from CCOO Educació Pública https://ift.tt/2JqN5Dr
via IFTTT
Borsa docent: Gràcies a CCOO ja es pot congelar el número amb l'aplicatiu Borsa docent: Gràcies a CCOO ja es pot congelar el número amb l'aplicatiu Reviewed by Angel Benito on d’octubre 30, 2018 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.