Ja pots consultar la nòmina de novembre amb l'increment salarial aconseguit per CCOO


27/10/2018

Ja pots consultar la nòmina de novembre amb l'increment salarial i part dels endarreriments*

*Cobrament dels endarreriments de l'increment de 1,50% de gener a juny.

En la reunió  de la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de la Generalitat del 18 de setembre  CCOO va signar l’acord que ha fet posible l’increment salarial del 2018 i que ha permès, a més, cobrar el 100% del salari en tots els casos de baixa per IT. 

CCOO seguirem lluitant per recuperar el que ens van arrabassar i millorar les condicions laborals dels treballadors i treballadores. CCOO considerem una vergonya que la Generalitat de Catalunya sigui l’única administració de l’Estat que manté segrestades 2 pagues extres als seus treballadors/ores.

CCOO seguirem liderant la lluita per recuperar tot allò que és de les treballadores i els treballadors de la Generalitat, per la via de la negociació i per la via de la mobilització.Informació relacionada (clica l'enllaç):
from CCOO Educació Pública https://ift.tt/2DY65JO
via IFTTT
Ja pots consultar la nòmina de novembre amb l'increment salarial aconseguit per CCOO Ja pots consultar la nòmina de novembre amb l'increment salarial aconseguit per CCOO Reviewed by Angel Benito on de novembre 27, 2018 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.