Debat 'Feministes i diversxs: resistència LGTBI en temps de Bolsonaro, Trump i Le Pen...'Data: Divendres 14/12/2018 
Hora: 10.30 h
Lloc: Via Laietana, 16. Sala d'actes - Barcelona

Aquest divendres, 14 de desembre, a les 10.30 hores, l’Àmbit LGTBI de CCOO de Catalunya organitza el debat titulat “Feministes i diversxs: resistència LGTBI en temps de Bolsonaro, Trump i Le Pen...”. Reconegudes activistes feministes i pro drets LGTBI parlaran de com viuen aquests col·lectius l’atac als drets democràtics per part de l’extrema dreta i quines formes de combatre-ho tenen.

El debat es farà a la sala d’actes de la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa) i comptarà amb Monica Benicio, feminista, activista de drets humans i militant LGTBI (vídua de Marielle Franco, regidora de Rio de Janeiro, brutalment assassinada a inicis d’aquest any, és una de les veus més importants de la resistència democràtica a Brasil) i Anne-Cath, defensora i lluitadora per l’antiracisme polític, pel moviment LGTBI racialitzadx i néta del pensament descolonial.

L’acte té la participació de l’Associació Irídia i Amnistia Internacional, i hi col·laboren la Fundació ACSAR i el Colectivo Afrofeminista de Barcelona.


from CCOO Educació Pública https://ift.tt/2SBJ6aD
via IFTTT
Debat 'Feministes i diversxs: resistència LGTBI en temps de Bolsonaro, Trump i Le Pen...' Debat 'Feministes i diversxs: resistència LGTBI en temps de Bolsonaro, Trump i Le Pen...' Reviewed by Angel Benito on de desembre 10, 2018 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.