No ens podem ficar malalts al desembre? (Últim nomenament 2018)

No ens podem ficar malalts al desembre?

Si ets docent i no vols deixar al teu alumnat penjat a les aules, no et posis malalt/a. El Departament vol deixar sense cobrir substitucions la gran part del mes de desembre.

Des de CCOO sempre hem defensat i lluitat que els nomenaments a les escoles siguin permanents per així no deixar a l'alumnat sense personal docent. Des de fa molt temps el Departament d'Ensenyament va reduir els nomenaments de tres dies a dos. 

Ara arriba el final de trimestre i el Departament anuncia que el darrer dia de nomenaments per cobrir les baixes del personal docent serà només el dia 5 de desembre. Això implica que si et poses malalt, més enllà del dia 5, no es substituirà la teva baixa. 

El personal docent som persones que també ens posem malalts, i el mes de desembre, precisament, no és una excepció! 

Des de CCOO demanem que arreglin aquesta situació i programin nomenaments també pels dies 11, 14 i 18 de desembre. 

Lamentablement és una pràctica habitual en el Departament d’Ensenyament deixar sense substitucions els centres públics al final de cada trimestre.


Propers nomenaments:

Dies previstos de nomenaments el mes de desembre de 2018: 

Dies previstos de nomenaments el mes de gener de 2019: 7, 11, 15, 18, 22, 25 i 29

from CCOO Educació Pública https://ift.tt/2UcfAty
via IFTTT
No ens podem ficar malalts al desembre? (Últim nomenament 2018) No ens podem ficar malalts al desembre? (Últim nomenament 2018) Reviewed by Angel Benito on de desembre 03, 2018 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.