Setmana de lluitaCCOO Educació hem liderat, juntament amb la resta de sindicats representants  del personal docent i amb el conjunt de la Comunitat Educativa, la lluita i la reivindicació per recuperar tot allò que, amb l’excusa d’una crisi, ens van retallar.

Aquesta lluita es concretava en la defensa d’una plataforma reivindicativa que va ser consensuada i compartida amb els sindicats que hi formem part de la mesa sectorial. Una plataforma que  respon a una necessitat real de millora de la qualitat  educativa i de les condicions laborals del tot el personal que hi treballa.  

CCOO Educació seguirem estant presents en aquesta lluita juntament amb la Comunitat Educativa i hi serem en totes i cada una de les mobilitzacions i actuacions que es consensuïn. La recuperació i el retorn de tots i cada un dels drets arrabassats haurà de ser discutit en l’àmbit de  representació i negociació que correspon, és a dir, a la mesa sectorial del personal docent.from CCOO Educació Pública http://bit.ly/2SoNEVy
via IFTTT
Setmana de lluita Setmana de lluita Reviewed by Angel Benito on de febrer 04, 2019 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.