Coneixes els avantatges d'estar afiliat a CCOO ?

CCOO és el primer sindicat de Catalunya, per nombre de persones afiliades i per la seva representativitat. La presència i l’activitat desenvolupada per CCOO a les empreses i als sectors i al territori beneficia tots els treballadors i treballadores de manera general. Els afiliats i afiliades a CCOO tenen, a més a més, un seguit de beneficis i drets específics derivats del fet d’estar afiliats al sindicat. La quota sindical no només serveix per sostenir el sindicat i la seva activitat; a més, dóna avantatges concrets i mesurables per als afiliats i afiliades.

AVANTATGES MÉS RELLEVANTS
En primer lloc, l’assessorament sindical i jurídic.
A CCOO trobaràs assessors sindicals que t’informaran dels teus drets, tant individuals com col·lectius, i t’orientaran sobre les accions que cal adoptar, de manera completament gratuïta si estàs afiliat.
Si el que necessites és la intervenció d’un advocat o economista, CCOO disposa d’un gabinet jurídic i econòmic (Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO) especialitzat en dret laboral, en seguretat social i en el contenciós administratiu, amb professionals de provada experiència i una àmplia implantació al territori, tant per atendre situacions individuals com col·lectives (ERO).
Els afiliats i afiliades poden accedir al servei jurídic en condicions molt avantatjoses: a partir dels sis mesos d’antiguitat en l’afiliació gaudeixen d’importants descomptes en els honoraris, descomptes que van millorant en funció d’aquesta antiguitat; consulta gratuïta a partir de l’any d’antiguitat, i el servei (escrits, demandes, conciliacions, judicis, recursos...) totalment de franc a partir dels vuit anys d’antiguitat. Consulteu les taules d’honoraris i els punts de consulta del servei jurídic a tot Catalunya a:

En segon lloc, destaquem l’oferta que CCOO ofereix en matèria d’assegurances.
Des de 1995, hem anat consolidant i ampliant l’acord de col·laboració CCOO-ATLANTIS, que ha permès desenvolupar un model assegurador basat en els principis de l’economia social i el mutualisme, clarament diferenciat de l’oferta convencional.
Gràcies a l’acord CCOO-ATLANTIS, totes les persones afiliades amb un any d’antiguitat, i al corrent de pagament de les quotes sindicals, estan incloses en una pòlissa col·lectiva d’accidents que garanteix, en cas de mort per accident, una indemnització de 9.000 euros als seus hereus.
ATLANTIS Consultoria realitza una important tasca d’assessorament en sistemes de protecció social complementària, especialment prejubilacions, en estreta col·laboració amb les organitzacions del sindicat i els serveis jurídics.
Quant a assegurances per a particulars, l’oferta és amplíssima: automòbil, llar, caravanes, accidents personals, vida (inclouen una cobertura de protecció d’assegurances en cas d’atur), a banda de productes d’estalvi i pensions, protecció professional per a docents, protecció de la nòmina...
Consulteu els avantatges, visitant la pàgina:

Estar afiliat també té altres avantatges. La teva quota et permet obtenir millors condicionsen les teves compres, vacances, hotels i cases rurals, viatges, oci, cultura, lloguer de vehicles... CCOO manté acords de col·laboració amb multitud de comerços i professionals,amb odontòlegs, òptiques, centres esportius...
Podeu consultar el catàleg, contínuament actualitzat, visitant: 

CCOO sempre hem treballat per obtenir per als nostres afiliats i afiliades, a través de serveis propis o concertats, les millors condicions en l’accés a béns i serveis. .

TRAIEU-LI TOT EL PARTIT, A LA VOSTRA QUOTA!

Coneixes els avantatges d'estar afiliat a CCOO ? Coneixes els avantatges d'estar afiliat a CCOO ? Reviewed by CCOO Educació Catalunya Central on d’octubre 05, 2015 Rating: 5
Amb la tecnologia de Blogger.